Over ons

 

 

Oorsprong

 

Missie

 

Visie

 

Strategie

Oorsprong

Herman Moors is de oprichter van Moors Automatisering. Hij heeft in zijn functie als projectleider bij verschillende kleine- en middelgrote productiebedrijven geleerd dat werknemers, productiemachines en bedrijfsprocessen de pijlers van een bedrijf vormen. Aan het deugdelijk automatiseren van de verwerking van bedrijfsgegevens wordt dikwijls minder aandacht geschonken.
Om de steeds groter worden concurrentie het hoofd te bieden worden de bedrijven gedwongen om naast een optimalisatie van de productie en het effectiever besteden van arbeidsuren ook de bedrijfsinformatie te automatiseren.
Bij zijn werkgevers is gezocht naar kant en klare software applicaties die zouden moeten voldoen aan alle eisen en wensen. Deze standaard (branche) software biedt echter in veel gevallen geen uitkomst, aangezien elk bedrijf uniek is. Daarom heeft hij naast zijn reguliere werkzaamheden een aantal Bedrijfs Informatie Systeem (BIS) applicaties ontwikkeld die zijn gebaseerd op de aanwezige bedrijfsprocessen en de wensen van de werknemers. Dit resulteerde in een kwaliteitsverbetering en rendementsverhoging binnen die organisaties.

De oprichting van Moors Automatisering is tot stand gekomen door een toenemende vraag naar laagdrempelige en maatgeschreven BIS applicaties vanuit het Midden- en Klein Bedrijf (MKB).

Moors Automatisering is een jong en dynamisch bedrijf dat zich toelegt zich toe op het specificeren, bouwen en implementeren van BIS applicaties voor alle branche richtingen binnen het MKB.

Missie

Moors Automatisering wil het MKB laten profiteren van gebruikersvriendelijke, op maat geschreven software, die de verwerking van bedrijfsinformatie automatiseert. Dit biedt de bedrijven de mogelijkheid zich te richten op hun primaire taken, hetgeen een verhoging van de efficiëntie oplevert.

Moors Automatisering communiceert niet in technische IT taal, maar spreekt door jarenlange ervaring de taal van de bedrijven, herkent hun problemen en kan daarop anticiperen. Door de bedrijven van begin tot eind te begeleiden kan een succesvolle implementatie van een BIS applicatie worden bereikt.

Visie

Het MKB maakt in het algemeen onvoldoende gebruik van de huidige software technologieën. Aan de ene kant zijn er bedrijven die de meerwaarde van een geautomatiseerd bedrijfsinformatiesysteem niet in zien, want “het heeft altijd goed gegaan”. Aan de andere kant zijn er bedrijven die de voordelen van een BIS applicatie wel inzien, maar er als een berg tegenop zien om over te gaan op een geautomatiseerd systeem. Dit kan een aantal redenen hebben:

Strategie

Moors Automatisering is in beide gevallen een uitstekende partner. Voor de bedrijven die geen meerwaarde zien in automatisering kan een vrijblijvend kennismakingsgesprek, verduidelijkt met enkele programmavoorbeelden, de drempel tot overstappen naar een BIS applicatie verlagen.
Voor bedrijven die wel overtuigd zijn van de voordelen van een BIS applicatie en de overstap naar een geautomatiseerd systeem willen maken is Moors Automatisering een betrouwbare partner. Wij kunnen de bedrijven van begin tot eind begeleiden.